Familjepaddling


På denna sida hoppas vi i framtiden kunna presentera vår nya grupp, Familjepaddling, som utgörs av föräldrar som vill paddla tillsammans med sina barn.


Vi fortsätter att jobba för en Familjegrupp 

Föreningen har ingen officiell sektion för familjepaddling, men under förra året provade vi att starta upp en familjegrupp där barn och föräldrar kunde paddla tillsammans utan krav på att vara en del av vår organiserade verksamhet och därmed behöva utse en/flera officiella ledare. Vi visste att intresset fanns och vi ville prova upplägget och det var deltagarna själva som fick välja hur ofta de skulle ses osv. Resultatet blev en mindre grupp föräldrar och barn som var ute 6-7 ggr under förra året. 

Vi tycker att idén och gruppen har potential och kan fungera som en bra ingång till paddling för barn och ungdomar och vill därför verka för en grupp även i år. Vi kommer att ha ett liknande upplägg som förra året med en inledande inspirationsträff där våra tidigare ungdomsledare berättar lite om vad man kan hitta på tillsammans med paddlande barn och ungdomar. Om det därefter finns en intresserad grupp så hjälper vi till att hålla en första prova-på-paddling för barnen med hopp om att de är fortsatt nyfikna och vill fortsätta att paddla under sommaren.

Inspirationsträff Familjegruppen 2021

Datum för denna inspirationsträff är nu satt till måndagen den 28 juni! För att läsa mer vg se vår Kalender >>.

Vi tar emot intresseanmälningar för att kunna uppskatta hur många vi kan bli. Ni kan nå oss på elin.ericsson1988@gmail.com.

Instagram

Kalmar Kanotklubb
Kalmar Kanotklubb
Kalmar Kanotklubb
Kalmar Kanotklubb
Kalmar Kanotklubb
Kalmar Kanotklubb

Partners

Svenska Kanotförbundet
Svenska Kanotförbundet
Säker & Trygg Förening
Säker & Trygg Förening
Ullmax
Ullmax