Familjepaddling


På denna sida hoppas vi i framtiden kunna presentera vår nya grupp, Familjepaddling, som utgörs av föräldrar som vill paddla tillsammans med sina barn.


Denna grupp existerar alltså inte än idag. Vi vet dock att det finns föräldrar i föreningen som efterfrågat möjligheten att få paddla tillsammans med sina barn. Vi är nyfikna på hur många ni är och om ni kunde tänka er att ses någon kväll i vår för att spåna kring hur en sådan grupp skulle kunna se ut och kanske testas under året? Med en familjegrupp får barnen en naturlig ingång till kajakpaddling och får chansen att lära sig sjövett och god kajakhantering.

Vi ”gamla” ungdomsledare har själva inte möjlighet att starta denna grupp, men kan erbjuda er en god introduktion till motionskajakerna och medföljande vingpaddlar då dessa, oavsett planerad aktivitet, är de mest anpassade för barn/ungdomar i 9-10-årsåldern och uppåt. Det egentligen först när man är mer vuxen i kroppen som havskajak passar/funkar bättre.

Är Du/Ni som medlemmar intresserade av att träffas på ett inspirationsmöte kring en evt familjegrupp? Hör snarast av Dig/Er till Elin Ericsson på elin.ericsson1988@gmail.com.

Instagram

Kalmar Kanotklubb
Kalmar Kanotklubb
Kalmar Kanotklubb
Kalmar Kanotklubb
Kalmar Kanotklubb
Kalmar Kanotklubb

Partners

Svenska Kanotförbundet
Svenska Kanotförbundet
Säker & Trygg Förening
Säker & Trygg Förening
Ullmax
Ullmax